Сесіна Вагю Кобе Тадзіма, в'ялена яловичина, Касальба 5 кг, 36+ міс. Cecina de Wagyu Kobe

csb170
В наличии
€1 280

Сесіна Вагю Кобе Тадзіма, в'ялена яловичина, Касальба 5 кг, 36+ міс. Cecina de Wagyu Kobe Tajima - 100% натуральний продукт, виготовлений ексклюзивно для VIP клієнтів.

Кобе - яловичина преміальної якості, що отримується від бугаїв японської чорної породи різновиду тадзіма, вирощених у префектурі Хіого. Різновид був отриманий у 1970-х роках в результаті заходів щодо покращення породи. Марка "кобе" зареєстрована в 1983 році, контроль за якістю та продажами здійснює організація "Kobe Beef Marketing & Distribution Promotion Association". На високоякісне м'ясо йдуть тільки кастровані або незаймані бички у віці від 9 до 30 місяців вагою не більше 470 кг. Марку «кобе» присвоюють лише бичкам, забитим у містах Кобе, Нісіномія, Санді, Какогава та Хімедзі. За японською класифікацією якості м'ясо повинне мати оцінку A5 або A4, що фактично означає найвищий рівень жирності. У Японії кілограм м'яса кобе може коштувати понад 500 фунтів стерлінгів. У 2006 році американські ЗМІ назвали яловичину кобе в числі «9 найдорожчих та розкішних продуктів у світі» після ікри, фуа-гра та білого трюфеля. Щорічно в Японії забивається не більше трьох тисяч голів категорії кобе, експорт за межі країни дуже обмежений, всі поставки за кордон, починаючи з 2012 року, фіксуються на офіційному сайті Kobe Beef Marketing & Distribution Promotion Association. Сесіна Вагю, в'ялена яловичина, Касальба — це яловичина преміум-класу, яка широко вважається одним із найкращих яловичих продуктів у світі. Його отримують із відомої великої рогатої худоби Wagyu, яку розводять і вирощують у Японії традиційними методами для виробництва м’яса, відомого своєю чудовою мармуровістю, ніжністю та смаком. В'ялена яловичина вагю Casalba відбирається вручну лише з найкращих шматків яловичини, які потім ретельно готуються та витримуються, щоб забезпечити максимальний смак і ніжність. У результаті виходить справді винятковий продукт із насиченим маслянистим смаком і текстурою, що тане у роті, що не схоже ні на один інший продукт з яловичини. Ця яловичина неймовірно універсальна, і її можна використовувати в різноманітних стравах, до сучасних західних страв. Висока мармуровість м’яса гарантує, що воно залишається соковитим і ароматним. Сесіна Вагю, в'ялена яловичина, Касальба — це розкішний продукт, який ідеально підходить для тих, хто вимагає найкращого, коли йдеться про якість їжі. Це свідчення відданості та досвіду японських фермерів і виробників, які поколіннями вдосконалювали своє ремесло та пишаються тим, що виробляють один із найвинятковіших продуктів з яловичини у світі. М'ясо вагю явно відрізняється від м'яса будь-якої іншої породи крупного рогатого скота, будучи абсолютно неперевершеним з точки зору якості, підчеркиваючи аспекти, які визначають надзвичайно нежное і сочное м'ясо. Крім того, його жир абсолютно корисний для людини, так як містить високий відсоток ненасичених і поліненасичених жирних кислот, таких як олеїнова, лінолева або кон'югована лінолеві кислоти (омега-3, 6 і 9 жирні кислоти), які сприяють імунній системі і розвитку клітин. Крім того, він також допомагає запобігти, серед попереднього, серцево-судинні захворювання, артрит або високий кров'яний тиск. Тому, як частина здорового та збалансованого харчування, м’ясо цієї породи крупного рогатого скота є ідеальною альтернативою для всіх, хто хоче забити про своє фізичне та психічне здоров’я.

Через високу вартість остаточна ціна розраховується після зважування. Здійснюється виробником. Доступні шматки від 3 до 6 кілограмів. Ціна вказана за 3 кілограми. Також доступна нарізка по 100 гр у вакуумі.

Оплата: розрахунковий рахунок ФОП або готівка у Києві (тільки передоплата)

Марка: Casalba

Раса та походження: Тадзіма Кобе. Хіого (Японія)
Вага: 5 кг

Харчова цінність на 100 гр продукту:
Енергетична цінність - 1365kJ/326 kcal

Жири - 21 гр

Насичені жирні кислоти - 13 гр

Білок - 32 гр

Сіль - 2,9 гр

На нашому сайті ви купуєте 100% оригінальний продукт, який зберігається в секадеро виробників при правильній температурі та вологості. Чим більша вага, тим завжди більша витримка і тим ароматнішим і смачнішим буде м'ясо. Наш магазин отримує сесіну раз на тиждень, перед відправкою вам. Ми отримуємо продукт, упаковуємо та відправляємо вам. Приблизно за тиждень ви отримуєте покупку.

D.O. или Регион Хіого. Японія
Вес брутто 6 кг
Упаковка картонная коробка
Бренд Casalba
Качество Гурмэ

Категории: Сесіна

Теги: Касальба Кобе Тадзіма Вагю Wagyu Kobe Wagyu Tajima Вагю Тадзіма Casalba

Сесіна Вагю Кобе Тадзіма, в'ялена яловичина, Касальба 5 кг, 36+ міс. Cecina de Wagyu Kobe отзывы

Оставьте отзыв об этом товаре первым!