Предыдущий товар
Сесіна 100% Вагю, в'ялена яловичина глибоке очищення, Касальба 3 кг, Cecina de Wagyu
Следующий товар
Сесіна, в'ялена яловичина, Касальба ≈ 9,5+ кг, 36+ міс.

Сесіна Вагю Кобе Тадзіма, в'ялена яловичина, Касальба 5 кг, 36+ міс. Cecina de Wagyu Kobe

Купить Сесіна Вагю Кобе Тадзіма, в'ялена яловичина, Касальба 5 кг, 36+ міс. Cecina de Wagyu Kobe
Добавить в избранное
Добавить к сравнению
Артикул: csb170
 В наличии
60 179 грн.
Доставка з Іспанії в Україну 3-4 дні
Ми доставимо Ваше замовлення службою Нова Пошта по всій Україні
Оплата онлайн
Оплатіть замовлення банківською картою, готівкою в найближчому платіжному терміналі або післяплатою
Знижки на нові покупки
Система накопичувальних знижок! Збирайте бонусні бали і робіть на них нові покупки!
Магазин в Аліканте
Будемо раді бачити вас в нашому магазині за адресою Avda. Catedratico Soler, 27, Alicante
Найвища якість Кобе Тадзіма. Хіого, Японія
  • Сесіна Вагю Кобе Тадзіма, в'ялена яловичина, Касальба 5 кг, 36+ міс. Cecina de Wagyu Kobe Tajima - 100% натуральний продукт, виготовлений ексклюзивно для VIP клієнтів.

    Кобе - яловичина преміальної якості, що отримується від бугаїв японської чорної породи різновиду тадзіма, вирощених у префектурі Хіого. Різновид був отриманий у 1970-х роках в результаті заходів щодо покращення породи. Марка "кобе" зареєстрована в 1983 році, контроль за якістю та продажами здійснює організація "Kobe Beef Marketing & Distribution Promotion Association". На високоякісне м'ясо йдуть тільки кастровані або незаймані бички у віці від 9 до 30 місяців вагою не більше 470 кг. Марку «кобе» присвоюють лише бичкам, забитим у містах Кобе, Нісіномія, Санді, Какогава та Хімедзі. За японською класифікацією якості м'ясо повинне мати оцінку A5 або A4, що фактично означає найвищий рівень жирності. У Японії кілограм м'яса кобе може коштувати понад 500 фунтів стерлінгів. У 2006 році американські ЗМІ назвали яловичину кобе в числі «9 найдорожчих та розкішних продуктів у світі» після ікри, фуа-гра та білого трюфеля. Щорічно в Японії забивається не більше трьох тисяч голів категорії кобе, експорт за межі країни дуже обмежений, всі поставки за кордон, починаючи з 2012 року, фіксуються на офіційному сайті Kobe Beef Marketing & Distribution Promotion Association. Сесіна Вагю, в'ялена яловичина, Касальба — це яловичина преміум-класу, яка широко вважається одним із найкращих яловичих продуктів у світі. Його отримують із відомої великої рогатої худоби Wagyu, яку розводять і вирощують у Японії традиційними методами для виробництва м’яса, відомого своєю чудовою мармуровістю, ніжністю та смаком. В'ялена яловичина вагю Casalba відбирається вручну лише з найкращих шматків яловичини, які потім ретельно готуються та витримуються, щоб забезпечити максимальний смак і ніжність. У результаті виходить справді винятковий продукт із насиченим маслянистим смаком і текстурою, що тане у роті, що не схоже ні на один інший продукт з яловичини. Ця яловичина неймовірно універсальна, і її можна використовувати в різноманітних стравах, до сучасних західних страв. Висока мармуровість м’яса гарантує, що воно залишається соковитим і ароматним. Сесіна Вагю, в'ялена яловичина, Касальба — це розкішний продукт, який ідеально підходить для тих, хто вимагає найкращого, коли йдеться про якість їжі. Це свідчення відданості та досвіду японських фермерів і виробників, які поколіннями вдосконалювали своє ремесло та пишаються тим, що виробляють один із найвинятковіших продуктів з яловичини у світі. М'ясо вагю явно відрізняється від м'яса будь-якої іншої породи крупного рогатого скота, будучи абсолютно неперевершеним з точки зору якості, підчеркиваючи аспекти, які визначають надзвичайно нежное і сочное м'ясо. Крім того, його жир абсолютно корисний для людини, так як містить високий відсоток ненасичених і поліненасичених жирних кислот, таких як олеїнова, лінолева або кон'югована лінолеві кислоти (омега-3, 6 і 9 жирні кислоти), які сприяють імунній системі і розвитку клітин. Крім того, він також допомагає запобігти, серед попереднього, серцево-судинні захворювання, артрит або високий кров'яний тиск. Тому, як частина здорового та збалансованого харчування, м’ясо цієї породи крупного рогатого скота є ідеальною альтернативою для всіх, хто хоче забити про своє фізичне та психічне здоров’я.

    Через високу вартість остаточна ціна розраховується після зважування. Здійснюється виробником. Доступні шматки від 3 до 6 кілограмів. Ціна вказана за 3 кілограми. Також доступна нарізка по 100 гр у вакуумі.

    Оплата: розрахунковий рахунок ФОП або готівка у Києві (тільки передоплата)

    Марка: Casalba

    Раса та походження: Тадзіма Кобе. Хіого (Японія)
    Вага: 5 кг

    Харчова цінність на 100 гр продукту:
    Енергетична цінність - 1365kJ/326 kcal

    Жири - 21 гр

    Насичені жирні кислоти - 13 гр

    Білок - 32 гр

    Сіль - 2,9 гр

    На нашому сайті ви купуєте 100% оригінальний продукт, який зберігається в секадеро виробників при правильній температурі та вологості. Чим більша вага, тим завжди більша витримка і тим ароматнішим і смачнішим буде м'ясо. Наш магазин отримує сесіну раз на тиждень, перед відправкою вам. Ми отримуємо продукт, упаковуємо та відправляємо вам. Приблизно за тиждень ви отримуєте покупку.

  • D.O. или Регион:Хіого. Японія
    Вес брутто:6 кг
    Упаковка:картонная коробка
    Бренд:Casalba
    Качество:Гурмэ
  • Пока отзывов нет...
    Оставьте первый комментарий!

    Оставьте отзыв об этом товаре первым!

Сесіна Вагю Кобе Тадзіма, в'ялена яловичина, Касальба 5 кг, 36+ міс. Cecina de Wagyu Kobe
60 179 грн.
Підписуйтесь та отримуйте знижки!

Дізнайтеся першим про знижки та спеціальні пропозиції!

Корзина